Je bent hier:

Platform Bio-Economie (PBE) & RVO Exportgroep Biobased International Business Meeting

header7maart2024

Hoogwaardig gebruik van bio-grondstoffen staat bovenaan de lijst van NGO’s, overheden en bedrijven, maar wat komt daar nu allemaal bij kijken? 

Op 7 maart geven we u inzicht in een aantal aspecten van het opwaarderen van biomassa door middel van verschillende technologieën en toepassingen. Of het nu gaat om het ‘wassen’ van biomassa door gebruik van de Torwash technologie, of de verschillende pre-treatment processen waar TNO aan werkt, er komt altijd veel bij kijken. Daarnaast komt Uniper vertellen wat ze er dan allemaal van willen gaan maken.

Een mooi programma dat ook nog begint met het bezoek aan onze donateur Bio Energie Centrale Cuijk waar we uitgenodigd zijn om hun prachtige installatie te bezoeken die naast elektriciteit ook warmte levert en recent is daar ook een energieopslagsysteem aan toegevoegd. We sluiten de dag af met een drankje zodat we jullie ook de tijd geven elkaar weer eens te spreken.

Wij nodigen u daarom graag uit voor het bijwonen van de Business Meeting op donderdag 7 maart a.s. van 12.30 tot 16.00 uur. Deze bijeenkomst begint bij Bio Energie Centrale Cuijk, Lange Oijen 31, 5433 NG Katwijk.

Klik hier voor de volledige agenda en inschrijven