Je bent hier:

IEA informatie sessie / Afscheidsreceptie Kees Kwant

WhatsApp Image 2022 10 10 at 8.59.59 AM

Op 6 september hebben we als platform samen met het RVO en de International Energy Agency een bijeenkomst georganiseerd om meer inzicht te krijgen in de actuele onderzoeksprogramma’s die lopen op het gebied van bioenergie en welke onderzoeken reeds zijn afgerond. Door middel van 5 minuten pitches kregen we van elke taak te horen welke successen zijn geboekt, waar men zich nu op richt en welke kansen/uitdagingen er zijn voor Nederland. Een bijzonder informatieve middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Aansluitend was de afscheidsreceptie voor Kees Kwant. Kees is meer dan 25 jaar actief in onze sector en voor vele van jullie een bekende. Ook voor de Nederlandse bioeconomie heeft hij veel betekend en zo heeft hij in 2009 de Dutch bio-energy price gekregen! Zijn receptie was dan ook zeer goed bezocht en na enkele mooie speeches hadden we een gezellig samenzijn bij de Winkel van Sinkel te Utrecht. Namens het platform hebben we Kees een mooie Italiaanse fles wijn aangeboden en hem bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de sector, zowel Nationaal als Internationaal.