Je bent hier:

Koninklijke onderscheiding voor Eppo Bolhuis

eppo

Tijdens zijn afscheidsreceptie op 28 april j.l. kreeg Eppo Bolhuis, voorzitter van de NBKL, een koninklijke onderscheiding opgespeld door de burgemeester van Deventer. Eppo Bolhuis (68) mag zich nu Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. De afgelopen jaren heeft Eppo Bolhuis zich sterk gemaakt voor duurzame energie in Nederland. Als voorzitter van de NBKL, als mede-oprichter van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) en als penningmeester van de stichting DEPK. Eppo Bolhuis is meer dan acht jaar een onmisbare stuwende kracht achter de NBKL geweest. Behalve voor duurzame energie heeft Eppo Bolhuis zich voor veel meer maatschappelijke doelen ingezet. In diverse bestuurs- en vrijwilligersfuncties zette hij zich in voor ondermeer:  Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie; PUM Netherlands senior experts;  Hockey Club Twente; Auditcomité Ministerie van Financiën; Emplooi / Vluchtelingenwerk; Partij van de Arbeid; Sailwise / Nebus (Zeilsport gehandicapten) en het Nederlands Instituut voor Animatiefilm.
 
Ook voor PBE heeft Eppo veel betekend. Op menig dossier is er samengewerkt en zijn inbreng is altijd van belang geweest in onze acties richting lokale en Nationale overheden.  Om hem te bedanken hebben wij Eppo uitgenodigd voor een lunch, op een zonnige middag zijn Martijn Sinke (directeur Platform Bioeconomie) en Daniel Goedhuis (bestuurslid Platform Bioeconomie en voorzitter werkgroep bio-energie NVDE) samengekomen met Eppo en hebben wij ervaringen gedeeld, tips uitgewissend en hebben wij hem veel succes & geluk gewenst voor de toekomst. Wij hopen Eppo in de toekomst nog te ontmoeten op onze bijeenkomsten.