Je bent hier:

Nederland is ‘Country of the Year 2022’ tijdens Bio360 Expo

2022 01 26_bio360

30+ innoverende koplopers zijn in Nantes aanwezig om hun prestaties en visie op de conferenties te presenteren en verwelkomen de bezoekers van de Expo in de drie Nederlandse lounges gewijd aan biomassa, biogas en de bio-economie. O.a. TNO, Perpetual Next en Twinnovate, donateurs van PBE, zijn ook op de Expo aanwezig.

Op industrieel, institutioneel, onderzoeks-, capaciteitsopbouw-, visionair en samenwerkingsniveau is Nederland een voorbeeldig land in zijn aanpak en prestaties op het gebied van bio-energie en bio-economie.

“Nederland is succesvol geweest in de ontwikkeling en implementatie van een biobased economy.”

Pieter de Gooijer, Ambassadeur van Nederland in Frankrijk vind het een eer voor Nederland om als ‘Country of the Year’ aanwezig te zijn op Bio360 Expo in Nantes.

“Nederland is succesvol geweest in de ontwikkeling en implementatie van een biobased economy. Dat hebben we te danken aan onze hightech land- en tuinbouwsectoren, onze innovatieve multinationals en een bruisend ecosysteem van start-ups en onderzoeksinstituten gericht op biobased producten en processen. Deze ervaring en kennis, en onze producten en diensten maken de Nederlandse bio-energiesector een ideale partner voor Frankrijk in de transitie naar een biobased economy.”

https://www.bio360expo.com/Page/864/home-page