Je bent hier:

Wordt ambassadeur van de Bio-Economie in Europa!

eu

De Europese Commissie zoekt jonge ambassadeurs voor de Bio-Economie en heeft hiervoor een competitie gelanceerd. Platform Bio-Economie is gevraagd om te helpen in het zoeken naar de juiste kandidaat!

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar oud, heb je ervaring of een grote interesse voor de Bio-Economie en wil jij bijdragen aan de transitie naar een duurzame, circulaire economie in Europa meld je dan snel aan!

Geselecteerde ambassadeurs krijgen de kans om in juli deel te nemen aan een ‘Summer Camp’ in Brussel waar je kan deelnemen aan diverse trainingen. Ook wordt je uitgenodigd om namens de EC deel te nemen aan de high-level Bio-Economy Conference in Brussel later dit jaar (6-7 oktober). Naast deze events zul jij de komende 2 jaar betrokken zijn in de transitie, deel kunnen nemen aan diverse evenementen, een breed netwerk op kunnen bouwen en een certificaat ontvangen tijdens een speciale award ceremonie.

Pak deze unieke kans en meld je voor 13 juni a.s. aan via onderstaande website.

https://ec.europa.eu/info/news/become-bioeconomy-youth-ambassador-2022-may-05_en

Become a Bioeconomy Youth Ambassador! | European Commission (europa.eu)

bioeconomie #ambassadeur #europesecommissie #eu #europa #pbe #platformbioeconomie