Je bent hier:

Silvan de Boer treedt terug als bestuurslid PBE

pbe_afbeelding 1

Na in 2014 toegetreden te zijn tot het bestuur van Platform Bio-economie heeft Silvan zich in de jaren erna ontpopt als een echter verbinder tussen de verschillende marktpartijen en daarbij onze donateurs vertegenwoordigd. Er is in deze jaren geen rustig moment geweest voor het gebruik van biomassa en de strategie en visie waar PBE nu voor staat is mede door Silvan vormgegeven en daar zijn we hem erg dankbaar voor.

Vanwege andere werkzaamheden binnen Eneco kan Silvan geen aandacht meer besteden aan het biomassadossier en heeft daarom, met pijn in zijn hart heeft hij ons verzekerd, besloten zijn bestuursfunctie neer te leggen. We danken Silvan voor de jarenlange inzet, passie en persoonlijkheid en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie. We gaan zeker nog een keer persoonlijk afscheid nemen als dat mogelijk is.