Je bent hier:

De groene kant van Spanje

1695126797266

De groene kant van Spanje

Kansen voor ontwikkeling en opschaling van biomassa voor industrietoepassingen.

Op 28 september tussen 15.00-16.00 organiseren Platform Bio-Economie en RVO exportgroep Biobased International een onlinebijeenkomst voor organisaties actief in biomassa verwaarding. Aankomende editie duiken we dieper in de handelskansen in en met Spanje.

Wist je bijvoorbeeld dat Spanje na Finland en Zweden het grootste bosoppervlak van Europa heeft en dat gebruik van biomassa gestimuleerd wordt om bosbranden te voorkomen. Dit biedt kansen voor Nederlandse ondernemingen voor sourcing van Biomassa en internationale expansie door lokale productie en technologie toepassing.

Agenda

15.00 Welkom

15.05 Deelnemers, verwachtingen en vragen vooraf

15.15 Update Exportgroep Biobased International

15.20 De groene kant van Spanje – Kansen voor ontwikkeling en schaling van biomassa voor industrietoepassingen door Kristiaan Tetteroo

15.45 Rondvraag

15.55 Sluiting