Je bent hier:

25-jarig jubileum Platform Bio-economie-BBQ

BBQ5

Als Platform Bio-economie vieren we dit jaar ons 25-jarige bestaan. 25 jaar waar we met veel trots op terugkijken en we zijn van plan om nog vele jaren ons in te blijven zetten voor onze donateurs en de biomassa markt. Gedurende al deze jaren hebben veel mensen bijgedragen aan waar we als PBE nu staan.

Op donderdag 8 juni hebben we deze mensen, en de huidige donateurs een BBQ aangeboden in Oirschot. Met fanatisch weer, superlekker eten en bijzonder aangenaam gezelschap hebben we getoost op ons 25-jarig bestaan en onze dank uitgesproken aan iedereen. Ook voor iedereen die er niet bij kon zijn willen we onze dankbaarheid tonen. Zonder jullie inzet en toewijding was er nu geen Platform Bio-economie. We hopen iedereen nog een keer persoonlijk te bedanken tijdens een van de bijeenkomsten van PBE gedurende dit jaar, en genieten nu nog even na van een leuke middag. Tot snel!

Bestuur PBE.