Je bent hier:
biomassafeiten

Op initiatief van Platform Bioeconomie is 4 jaar geleden gestart met de Biomassafeiten Campagne met als doel de feiten achter de inzet van biogrondstoffen pro-actief te communiceren. Afgelopen jaar is er veel aandacht gegeven aan de frequentie van berichten en de inhoud hiervan, hierbij lag vooral de focus op LinkedIn en het gebruik van de website. In december 2023 is het nieuwe jaarplan gepresenteerd en akkoord bevonden, Twinnovate BV is wederom aangesteld als uitvoerende partner en we hebben er het volste vertrouwen in dat we samen met alle overige donateurs er in zullen slagen om de voordelen en mogelijkheden van de inzet van biogrondstoffen bekend te maken bij het brede publiek en beleidsmakers.

Biomassafeiten is continue op zoek naar nieuwe donateurs om zo (nog) meer impact te kunnen maken en het draagvlak voor de inzet van biogrondstoffen ter vergroten.  Wilt u mee doen en donateur worden dan komen wij graag met u in contact, u kunt uw interesse mailen naar info@biomassafeiten.nl