Je bent hier:
biomassafeiten

Het is u wellicht al wel opgevallen op social media kanalen zoals LinkedIn dat de frequentie van onze berichtgeving flink is opgeschroefd, dat klopt! In juni dit jaar is binnen Biomassafeiten besloten de frequentie van het nieuws op te schroeven en zo streeft Biomassafeiten er naar om minimaal 4 berichten per week te posten. En dit werpt zijn vruchten af, na enkele maanden van ‘high frequent posting’ hebben we het aantal views sterk zien stijgen en zijn we op LinkedIn van 433 naar 797 leden gegaan.

Uiteraard moedigen dit soort cijfers de mensen achter Biomassafeiten alleen maar aan om hier mee door te gaan en dat gebeurd nu dan ook. Daarnaast wordt er gestart met meer ‘eigen’ nieuws over de ontwikkelingen in de bioeconomie in Nederland. Zo was Birgit (werkzaam voor Biomassafeiten) samen met haar dochter op bezoek bij BEC Cuijk tijdens de open energiedagen waar een mooi vlog van is gemaakt welke op onze socials is terug te vinden.

Mocht u zelf nieuws hebben of aandacht willen geven aan uw projecten of activiteiten. Biomassafeiten is continue op zoek naar mooie onderwerpen en komt dan ook graag met u in contact; info@biomassafeiten.nl.