Je bent hier:

10 juni PBE Webinar Duurzaamheidskader Biomassa

header event

Op 10 juni was het PBE Webinar “Duurzaamheidskader biomassa” met zeer actuele onderwerpen en toonaangevende sprekers, een groot succes. In twee uur tijd werden de 65 toehoorders meegenomen over de actuele discussies over biomassa, de verschillende oplossingen die de overheid initieert en hoe topsectoren betrokken kunnen worden bij deze trajecten. Dat biomassa niet alleen houtige biomassa is voor energie maar veel meer omvat qua grondstof en toepassingen werd weer eens duidelijk uitgelegd. Mocht u het gemist hebben dan kunt u het hele Webinar terugkijken via de link.

  1. IEA Bioenergie (Kees Kwant)
  2. Missie gedreven aanpak Topsectoren (Kees de Gooijer)
  3. Biomassa routekaart LNV (Dorette Corbeij)
  4. PBL-rapport beschikbaarheid biomassa (Bart Strengers)

De presentaties en videofragment van het webinar vindt u hier terug.


Presentaties: