Je bent hier:

Samenwerking RVO binnen ICEP programma om export mogelijkheden te bevorderen

haven

Het International Clean Energy Programme (ICEP) is gericht op handelsbevordering. Het ondersteunt Nederlandse bedrijven die producten en diensten aanbieden op het gebied van hernieuwbare energie bij zakendoen in het buitenland. Voor hen organiseert ICEP activiteiten zoals handelsmissies en matchmakingevenementen, 1 van de thema’s onder het programma is Bio-Energie Internationaal. In samenwerking met RVO en ondersteund door de FME zal PBE een voortrekkersrol in gaan nemen om Internationalisering van de Nederlandse bio-energie sector te blijven stimuleren.

Binnenkort zult u meer informatie over deze samenwerking ontvangen. Mocht u deel willen nemen aan de exportgroep kunt u zich altijd aanmelden door te mailen naar: secretariaat@platformbioeconomie.nl