Je bent hier:

Campagne ‘daar krijg je energie van’ en OPEN ENERGIEDAG

CONCEPTUITW_HEADER_V02

De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) starte 8 juli de campagne “Daar krijg je energie van”, samen met vijf (branche-)organisaties: NWEA, Holland Solar, EnergieSamen, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie. Het doel is het versterken van kennis en (lokaal) enthousiasme voor de energietransitie. Met onderbouwde informatie en goede voorbeelden, laten we zien waar de duurzame energiesector aan werkt.

Het hoogtepunt in deze campagne is de Open Energie Dag op 11 september 2021. Tijdens de jaarlijkse Open Energie Dag openen duurzame energieprojecten de deuren om een breed publiek kennis te laten maken met hun project. De eerste locaties zijn hiervoor aangemeld. Bedrijven die hun zonne- of windpark, duurzaam warmteproject of ander duurzaam energieproject aan burgers willen laten zien, kunnen zich nog aanmelden.
www.daarkrijgjeenergievan.nl