Je bent hier:

Inschrijven Donateur

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Welkom bij Platform Bio-Economie

Super leuk dat je/jullie donateur willen worden van Stichting Platform Bio-Economie. Door jullie steun kunnen we nog meer bereiken. We zouden graag 5 minuten van je tijd willen hebben zodat we wat meer over je/jullie te weten kunnen komen en kunnen we ook gelijk onze administratie compleet hebben.

Gegevens voor de inschrijving bij Platform Bio-Economie
Contactpersoon
E-mail
Adres

We gaan een overeenkomst aan met elkaar voor een vol jaar. Dat betekend dat we de komende periode het bedrag verrekenen met de maanden die nog moeten komen (behalve bij de eenmansbedrijven) tot 31 december van dit jaar en plakken er dan minimaal een jaartje aan vast van 1 januari tot 31 december. Natuurlijk hopen we dat je langer bij ons blijft dus verlengen we onze overeenkomst telkens met 1 jaar. Als je wilt opzeggen dan graag voor 1 oktober van het lopende jaar. We kunnen hier dan rekening mee houden voor het budget. Zonder opzegging gaan we er vanuit dat je ons blijft ondersteunen.

Kan je ons vertellen in welke categorie je valt:

* alle bedragen zijn exclusief BTW en worden jaarlijks geïndexeerd.

Veranderingen in omvang van je onderneming, welke gevolgen hebben voor het donateursbedrag, horen we ook graag voor 1 oktober.

Zijn de facturatie gegevens anders dan je contactgegevens, dan hier graag vermelden:

Adres
E-mail waar we de factuur naartoe kunnen sturen

Om onze andere donateurs en de markt te informeren over jullie partnership met PBE zouden we graag een korte introductie op onze website en LinkedIn profiel zetten. Zou je een korte omschrijving kunnen geven van je/jullie bedrijf, jullie diensten en connectie met biomassa (indien aanwezig). We zouden het ook leuk vinden als jullie willen vertellen waarom je lid bent geworden van PBE. Je mag dit ook later doen als dat beter uitkomt.

We hebben ook een logo van je nodig voor op onze website. Deze kan je hier uploaden. Kijk even goed naar de kwaliteit van het format want een wazig logo is slechte reclame. Geen logo voorhanden, stuur hem dan later op.

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

We zouden het ook erg waarderen als je PBE kan ondersteunen bij onze activiteiten. We hebben onze pijlers gedefinieerd en hier 3 werkgroepen voor gemaakt. Een combinatie van bestuursleden, allen met een achtergrond passend bij het onderwerp, donateurs of partners praten hier met enige regelmaat elkaar bij, bepalen strategie en definiëren actiepunten. Als je hier ook deel van wilt uitmaken kan je dit hieronder kenbaar maken:

Keuze werkgroep

Meer draagvlak binnen jullie organisatie is ook voor PBE van groot belang. Heb je toevallig collega’s die we ook kunnen benaderen met uitnodigingen voor onze nieuwsbrieven, meetings, Webinars of werkgroepen?

Naam

PBE is initiatiefnemer van de campagne Biomassafeiten.nl.. we zijn benieuwd of je/jullie deze campagne ook willen ondersteunen. De mensen van Biomassafeiten staan jullie graag te woord.

Biomassafeiten

Nou hebben we alles wel zo’n beetje gehad maar we kunnen ons voorstellen dat je nog iets kwijt wilt, dat kan hieronder.

Met het versturen van dit formulier gaan we ervanuit dat je akkoord bent met de voorwaarden zoals hierboven staan beschreven, we jullie logo en teksten mogen gebruiken en mails mogen sturen naar jou en je collega’s. Je krijgt van ons een kopie van dit formulier voor je eigen administratie.

Nogmaals dank voor jullie aanmelding en laten we er samen iets moois van maken.

Namens het Bestuur van Platform Bio-Economie

Jos Keurentjes en John Bouterse