Je bent hier:
Uniper

Duurzame energieproductie, een bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland en daarbuiten en investeren in nieuwe mogelijkheden is waar Uniper voor staat. Samenwerken met overheden, partners en klanten in deze projecten staat hierbij voorop. Redenen genoeg voor Uniper om lid te worden van Platform Bio-Economie en voor PBE wederom een mooie donateur erbij. Welkom Uniper!

Uniper produceert elektriciteit, warmte en stoom in Nederland. In België levert Uniper deze producten ook aan zakelijke klanten. De centrales van Uniper dragen bij aan de leveringszekerheid in Nederland. Daarnaast levert Uniper ondersteunende diensten die helpen het hoogspanningsnet te balanceren. Met de omliggende industrie in Rotterdam heeft Uniper al meer dan 10 jaar nauwe samenwerkingsverbanden om reststoffen nuttig toe te passen en daarmee CO2-uitstoot te verlagen.

kijk voor meer informatie op http://www.uniper.energy